Nyheter

Landstinget i Östergötland upphandlar hjärtstartare
Efter sedvanlig upphandlingsprocess stod det klart att en av de hjärtstartare man väljer är Powerheart G5 från Cardiac Science
Mer info

Cardiac Science och ViTri Medical lanserar ny hjärtstartare Powerheart G5
G5 - ett nytt tillskott till Powerheart-familjen.
Mer info

Stockholm Maraton och Tjejmilen använder Cardiac Science hjärtstartare Powerheart G3
ViTri Medical som är generalagent för Cardiac Science i Sverige kommer leverera ett större antal hjärtstartare att placeras utmed löparnas väg. Allt för att öka säkerheten för deltagare och publik.
Mer info

ViTri Medical huvudsponsor vid HLR-rådets Vårmöte
Svenska Rådet för Hjärt-Lungräddning arrangerar i Stockholm den 14 maj 2013 ett vetenskapligt vårmöte där de senaste rönen inom HLR presenteras och diskuteras.
Mer info

ViTri Medical introducerar HLR-docka i sortimentet
Till det stadigt växande erbjudandet inom första hjälpen och hjärtstartare har ViTri nu även en mycket attraktiv HLR-docka att erbjuda.
Mer info

Cardiac Science hjärtstartare - många nya kunder!
Försäljningen av nya hjärtstartare från Cardiac Science ökar stadigt.
Mer info

ViTri Medical och Vasaloppet tecknar samarbetsavtal
Vasaloppet är ett av Sveriges absolut största idrottsevenemang med ett stort antal deltagare både vid vinterveckan som avslutas med det traditionella Vasaloppet på skidor och vid den relativt nya sommarveckan där cykeltävlingen som går i vasaloppsspåret är det stora evenemanget.
Mer info

Cardiac Science hjärtstartare i Almedalen på Gotland.
Under denna första vecka i juli är Visby en av Sveriges mest tättbefolkade platser. Det beror på politikerveckan i Almedalen till vilken gräddan av svenska politiker och även många andra intressenter åker.
Mer info

Världens största simtävling använder Cardiac Science hjärtstartare.
Det är Vansbro-simmet som arrangerades första gången redan 1950 och alltsedan dess vuxit till att bli ett av världens absolut största simevenemang.
Mer info

Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, SCR, väljer hjärtstartare från Cardiac Science.
Lagom till säsongen drar igång på allvar har ett antal medlemmar i SCR valt att beställa hjärtstartare till sina verksamheter. Man har valt den helautomatiska versionen av Powerheart.
Mer info

Fotbollen satsar hårt på hjärtstartare
Debatten gällande hjärtstartare har kommit igång - tyvärr först efter ett antal tragiska dödsfall. Men man har även vid flera tillfällen tack vare närvaro av både utrustning och utbildade personer lyckats rädda liv på arenor runtom i världen.
Mer info

Cardiac Science levererar hjärtstartare till fotbolls-EM
Det har nu blivit klart att Cardiac Science blir leverantör av samtliga hjärtstartare till stundande fotbolls-EM.
Mer info

Friskis & Svettis väljer Powerheart hjärtstartare.
Totalt har Friskis & Svettis nyligen skaffat 19 hjärtstartare till sin verksamhet i Stockholmstrakten.
Mer info

Hjärtstartare och batteriproblem
Det har på senare tid rapporterats flitigt i media om hjärtstartare som på grund av felaktiga batterier inte fungerat i akuta situationer. Det är förstås mycket allvarligt om hjärtstartare fallerar då situationer med hjärtstillestånd kräver omedelbara insatser och ingen tid får gå till spillo.
Mer info

Cardiac Science vinner globalt AED kontrakt med Airbus
Samtliga nya flygplan som byggs skall utrustas med hjärtstartare och då Cardiac Science nu är inkluderade i Airbus inköpssystem räknar man med att få leverera ett stort antal hjärtstartare de kommande åren. Se pressrelease i original nedan.
Mer info

Cardiac Science vinner stor AED affär i Spanien
En av de största affärerna gällande hjärtstartare under 2011 vanns av Cardiac Science som kontrakterats för installation av 650 hjärtstartare i Girona, Spanien.
Mer info

Hjärtstartare - ett kostnadseffektivt sätt att rädda liv
Det har på senare år presenterats mycket material som visar att hjärtstartare är ett mycket kostnadseffektivt sätt att rädda liv. En intressant artikel från DN (publicerad Januari 2012) finns att läsa via länken nedan.
Mer info

Powerheart G3 Pro AED godkänd i militära tester
Powerheart har återigen bevisat sin tålighet för bruk i tuffa miljöer. Den har nu blivit godkänd i ett av världens tuffaste testprogram för teknisk utrustning.
Mer info

ViTri Medical representerar Cardiac Science hjärtstartare på den Svenska marknaden.
Med start senast den 9 mars 2012 kommer ViTri Medical AB marknadsföra produkter från Cardiac Science på den Svenska marknaden. I första hand gäller det försäljning av den automatiserade hjärtstartaren Powerheart som med sin avancerade teknologi är en av de två klart ledande produkterna på världsmarknaden.
Mer info

ViTri Medical ABOm ViTri